Menu Sluit menu

Lelie Nails & Spa

Hartelijk welkom op mijn site.

Mijn naam is Thi Hong Cuc (Lelie) Ly en sinds 2010 ben ik allround nagelstyliste. Sinds 2011 heb ik thuis een eigen nagelsalon en stond ik in de weekenden op de BAZAAR in Utrecht. Ik heb nu sinds oktober 2012 een eigen nagelsalon geopend in Woerden waar iedereen welkom is!

Door het regelmatig volgen van cursussen en workshops blijf ik up-to-date, zodat ik u de beste kwaliteit kan blijven garanderen. Tevreden klanten, goede kwaliteit en hygiëne, maar ook gezelligheid en een ontspannen sfeer gaan in mijn nagelstudio hand in hand. Je bezoek aan mij moet een moment van ontspanning zijn en daar span ik me dan ook voor in. Afhankelijk van uw wens worden de nagels op gewenste lengte gemaakt. Uw nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en uw handen zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit.

Kijk rustig rond om te zien wat er allemaal mogelijk is in mijn nagelsalon in Woerden!

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van wat er hier allemaal staat of is er toch nog een vraag onbeantwoord gebleven, dan is er altijd de mogelijkheid om contact met me op te nemen. Ook voor het maken van een afspraak kan je me altijd bellen. Zie voor de gegevens onder de knop contact.

Ervaring Klanten

Alina T. Prima kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.
Annika van K. Yeahhhh super blij met de service vanmiddag.... Nagels zien er weer op en top uit

Contact gegevens

Email: info@lelienails.nl
Telefoonnummer: 0348-506911