Menu Sluit menu

Onze specialiteiten

Acryl Nagels

De toepassing van acrylnagels is hetzelfde als die van gelnagels, namelijk het verstevigen en verlengen van de nagels. De acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletjes. Dit acryl bolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit. De acryl poeders worden geleverd in verschillende kleuren. Acryl nagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creėren van mooie dunne nagels.

Gel Nagels

Gelnagels zijn flexibeler dan acryl en worden gemaakt met een reeds voorgemengd systeem. De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. De gel zit dus al kant en klaar in een potje en kan meteen gestyleerd worden tot nagel op de manier zoals u die wenst. Het voordeel hiervan is dat de nagels makkelijk gemodelleerd kunnen worden totdat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden. Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels.

Solar Nagels

Dit nieuwe type kunstnagels is heel dun, maar zeer sterk. De natuurlijke glans zorgt voor een realistisch en stijlvol resultaat. Het grootste voordeel van solar nagels is het lage gehalte aan chemicaliën. Voor Solar Nagels maken we gebruik van de merk CND (Creative Nail Design).

Nail Art

Met Nailart wordt je nagel versierd met onder andere: acrylverf, nagellak en/of strass-steentjes. Hiermee kunnen we wonderbaarlijke creaties creëren op je nagels. Van prachtige bloemen tot heel abstract. Van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid. De mogelijkheden zijn oneindig!

Manicure

De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen er kunstnagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of de natuurlijke nagels kunnen gelakt worden.

Spa Pedicure

De spa pedicure is een weldadige ontspanning voor uw hele lichaam. Terwijl u achterover leunt in een massagestoel die uw hele lichaam heerlijk masseert en uw voeten worden geweekt in de whirlpool. Een behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannende werking en uw voeten voelen soepel en jong aan.

Ervaring Klanten

Alina T. Prima kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.
Annika van K. Yeahhhh super blij met de service vanmiddag.... Nagels zien er weer op en top uit

Bekijk de aanbiedingen

Contact gegevens

Email: info@lelienails.nl
Telefoonnummer: 0348-506911